Αμάντα Γεωργιάδη: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τον τελικό της Eurovision
Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Αμάντα Γεωργιάδη. Η 26χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision κατάφερε με το Die Together να τερματίσει στην 8η θέση της φετινής διοργάνωσης του διαγωνισμού τραγουδιού.
«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι ”οκ θα το απολαύσω”. Και ναι, το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι Είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις μετά από τον μεγάλο τελικό της Eurovision.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Eurovision: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη για την Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή, όμορφη, έξυπνη και πετυχημένη»
Το βράδυ της Κυριακής η Αμάντα Γεωργιάδη προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία της στη Eurovision. Με ένα καρό overshirt, μπεζ παντελόνι, λευκά αθλητικά παπούτσια και τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, η Αμάντα Γεωργιάδη έδειχνε καλοδιάθετη και γεμάτη ενέργεια, τέτοια που έσπρωχνε μόνη της την τεράστια κόκκινη βαλίτσα με την οποία γύρισε στην Ελλάδα από το γειτονικό Τορίνο.
Νωρίτερα, μετά την απαραίτητη ξεκούραση, η Αμάντα Γεωργιάδη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες διακρίνουμε και τον σύντροφό της, ο οποίος τη στήριξε σε όλη αυτή την προσπάθεια στη Eurovision.
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θύρα 7: Ο οπαδός του Ολυμπιακού που από σωτήρας, έγινε θύμα στα ίδια σκαλοπάτια
- Παναθηναϊκός: Μήνυμα μνήμης και σεβασμού για τη Θύρα 7 – «Ποτέ ξανά»
- Παναθηναϊκός: Ποιοι είναι οι «άλλοι λόγοι» που ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Να νικήσει τον Ολυμπιακό και ο Μπενίτεθ να κερδίσει τους παίκτες αποτρέποντας «έκρηξη» στο Κορωπί
- Μεντιλίμπαρ – Μπενίτεθ: Έντεκα χρόνια μετά, ξανά αντίπαλοι
