ΞΑΝΘΗ: Τα ρεπορτάζ από την Αυστραλία και η αποχώρηση

Συνεχίζονται από τα μέσα της Αυστραλίας οι αναφορές για την υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου με την οποία φέρεται να σχετίζεται ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης Βασίλης Παπαδημητρίου.

Συνεχίζονται από τα μέσα της Αυστραλίας οι αναφορές για την υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου, με την οποία φέρεται να σχετίζεται ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης Βασίλης Παπαδημητρίου. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως παρά το γεγονός πως είχαν την πληροφορία για επιστροφή του εντός του Σαββατοκύριακου, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά θέματα μια ακόμη αποχώρηση είχε το μενού για τους Ακρίτες, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης του έμψυχου δυναμικού. Ο λόγος γίνεται για τον Μίλος Πέτροβιτς, η θητεία του οποίου αποδείχθηκε σύντομη με τη φανέλα του ΑΟΞ. Μετά από έξι μήνες επέστρεψε στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν, έχοντας μετρήσει 79 συμμετοχές.  

 Μετά και την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Ζαιμε Μονρόι Ζάμιτ, η Ξάνθη θα συνεχίσει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνεργασία με τον Ιεροκλή Στολτίδη, θα προχωρήσουν τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Πρώτος στόχος είναι η απόκτηση παικτών που θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα, βοηθώντας την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να πάρει αυτό που δεν κατάφερε τη σεζόν που τελείωσε. Την άνοδο που θα σημάνει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από απουσία δυο ετών.         

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News