Στοίχημα: Η Παλμέιρας πάει για το 5/5 στο Copa Libertadores

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης (18/5).

Η Παλμέιρας υποδέχεται τα ξημερώματα της Πέμπτης (01:00) την Έμελεκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Copa Libertadores. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει κάνει τέσσερις νίκες έως τώρα με το εντυπωσιακό 20-2 γκολ και φυσικά έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα κάνει ροτέισον, αλλά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά στο πόσες αλλαγές θα πραγματοποιήσει. Βέβαια, η βραζιλιάνικη ομάδα διαθέτει πλούσιο και ισορροπημένο ρόστερ. Οπότε ακόμη και η μισή 11άδα να αλλάξει και πάλι στα χαρτιά θα έχει περισσότερη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο από την αντίπαλό της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα του έχει κίνητρο. Θέλει να ολοκληρώσει τη φάση των γκρουπ με το απόλυτο ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα νοκ άουτ και θεωρητικά πιο βατό μονοπάτι. Στο εσωτερικό της Παλμέιρας εκτιμούν πως μπορούν να κατακτήσουν και για 3η σερί χρονιά την διοργάνωση. Έτσι, πηγαίνω στην επιλογή του άσου από ημίχρονο.

Over στην Ουάσινγκτον

Πλούσια είναι και η δράση στο MLS μετά τα μεσάνυχτα με συναρπαστικές αναμετρήσεις που προσφέρονται για ποντάρισμα. Μένω στο DC Γιουνάιτεντ-Νιού Γιόρκ Σίτι. Καμία δεν τα πηγαίνει όσο καλά θα ήθελε. Η Νιού Γιόρκ Σίτι, όμως, σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και εδώ και επτά συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια είναι αήττητη με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Η επίθεσή της έχει γίνει πιο παραγωγική το τελευταίο διάστημα, ενώ οι γηπεδούχοι συνήθως πρωταγωνιστούν σε ανοιχτά ματς με γκολ.

01:00 Παλμέιρας-Έμελεκ Copa Libertadores 1/1 (1,72)

02:30 DC Γιουνάιτεντ-Νιού Γιόρκ Σίτι MLS Over 2,5 (1,75)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News