GNTM: Αυτά είναι τα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό για να συμπληρώσουν την τετράδα των κριτών
Ολικό λίφτινγκ δέχτηκε το GNTM πριν επιστρέψει με νέα πρόσωπα από το φθινόπωρο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες προκειμένου να ανανεωθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στο ριάλιτι μοντέλων.
Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβαλσοπούλου αποτελούν πλέον παρελθόν, η Βίκυ Καγιά επανέρχεται στην καρέκλα της αλλά τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την κριτική επιτροπή ακόμη αναζητούνται.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΓΑ ΝΤΑΛΛΑ META TO GNTM: «Δεν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό, θα αφοσιωθώ στο μόντελινγκ» (vid)
Η εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» αποκάλυψε όμως τα πρόσωπα που μέχρι στιγμής έχουν περάσει από οντισιόν για τον ρόλο του κριτή.
Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το statement με τα πυκνά της φρύδια. Μαζί της έκανε δοκιμαστικό και το μοντέλο Βάσω Κολλιδά, που έχει ξαναδοκιμαστεί σε τηλεοπτικά πλατό.
Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
