Λεμπρόν Τζέιμς: Πίνει τη σαμπάνια του και τα...ακούει από τους Μαδριλένους
Στο Stade de France βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Βασιλιάς ήταν στο Παρίσι όπου παρακολούθησε τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Champions League: Τόνι Κρόος… μαινόμενος- «Σκέφτηκες δυο σκ@@@ ερωτήσεις», είπε κι έφυγε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διεθνής Τύπος: Η… Ακρόπολη των Ισπανών, το Real League του Κουρτουά και ο Αυτοκράτορας Αντσελότι
Είναι πάντα και ένας μεγάλος σταρ. Έτσι, όταν εντοπίστηκε από τις κάμερες του γηπέδου να πίνει τη σαμπάνια του, ανέλαβαν οι φίλαθλοι της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι βρήκαν την ευκαιρία για πικάρισμα με το σύνθημα… «ο Μάικλ Τζόρνταν είναι καλύτερος».
Real Madrid fans were yelling “Michael Jordan better” towards LeBron James during the Real Madrid-Liverpool Champions League Final. ?
(via @theMadridZone) pic.twitter.com/zvOwJ40hUo
— Hoopsview (@hoopsview) May 28, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
