Παναθηναϊκός: Η δέσμευση Αλαφούζου στον Μαλακατέ για μία μεγάλη μεταγραφή
Ο Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε στον Τάκη Μαλακατέ ότι θα καλύψει το κόστος μιας σπουδαίας προσθήκης στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ενισχύεται πάρα πολύ με την απόκτηση του διεθνούς Ιταλού βολεϊμπολίστα, Γίρι Κοβάρ. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης αφορά την κάλυψη των αποδοχών του 32χρονου αθλητή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κοβάρ θα πληρωθεί απ’ ευθείας από τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτή είναι η προσωπική δέσμευση που έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ.
Ασφαλώς, ο Αλαφούζος δεν ήξερε ή δεν υπέδειξε κάποιον βολεϊμπολίστα. Η επιλογή του παίκτη ανήκει στον προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για τη συγκρότηση του ρόστερ.
Όμως, ο Αλαφούζος μίλησε με τον Μαλακατέ και του υποσχέθηκε ότι “είναι δική μου μία μεγάλη μεταγραφή στο βόλεϊ”. Όπερ και εγένετο, με τον εφοπλιστή να αναλαμβάνει τα έξοδα για την αμοιβή του Κοβάρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Basket League: Από τις ακαδημίες ως την ΕΡΤ, όλοι ένα βήμα μπροστά
- Ολυμπιακός: Η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα όταν τον έβριζε ο κόσμος του Παναθηναϊκού
- ΕΕΑ: Καλεί για εξηγήσεις τον Λιόλιο και τον Προμηθέα για ανάκληση πιστοποιητικού
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Γιάρεμτσουκ και Ποντένσε
- Υπεράνω Όλων: Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει εμπιστοσύνη και είναι δίπλα στην ομάδα
