Mποαβίστα: Πέθανε από ανακοπή μετά από ημιμαραθώνιο 29χρονη ποδοσφαιρίστρια
Mποαβίστα: Πέθανε από ανακοπή σε ημιμαραθώνιο 29χρονη ποδοσφαιρίστρια
Η Κλαούντια Καλκάντα, μια ποδοσφαιρίστρια (και) της Μποαβίστα Boavista πέθανε την Παρασκευή (3/6), σε ηλικία 29 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Maisfutebol , η Καλκάντα αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του Ημιμαραθωνίου Douro Vinhateiro, που έγινε την περασμένη Κυριακή.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, το απόγευμα της Τετάρτης αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και δυο μέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή.
Η Καλκάντα είχε γεννηθεί στο Φελγκουέιρας της Πορτογαλίας, όπου έκανε και τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα το 2008 στην τοπική ομάδα.
Συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο στη Γκόντομαρ, στη Σαλγκουέιρος (2011/12), στη Παστελέιρα (2012/13), στη Μποαβίστα (2013-2017) και Βιλαβερντένσε το 2017/18.
TAGS
# Σπορ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός-Αγιαξ 3-1: Χαμόγελα και υποσχέσεις άφησαν οι «πράσινοι»
- Ομπράντοβιτς για τις φήμες αποχώρησης Χουάντσο, Οσμάν και Γκράντ: «Δε μπορείς να το παλέψεις»
- Ολυμπιακός: Το... ντόμινο που θα προκαλέσει «τσουνάμι»
- ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα στο β' μέρος και 4-0 τη Βέστερλο
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμα που έστειλε
