Βούλα: Ληστεία στη δισκογραφική εταιρεία «Panik Records»
Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.
Ο φύλακας που βρισκόταν στο κτήριο, ανέφερε ότι δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στη δισκογραφική, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν στους ορόφου. Οι δράστες εντόπισαν στον 3ο όροφο, δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άρπαξαν και έφυγαν.
Ο φύλακας ειδοποίησε την αστυνομία. Οι Αρχές εξετάζουν αν υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» οι άνθρωποι της εταιρείας επιβεβαίωσαν το περιστατικό και σύντομα θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες.
Διαβάστε στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η ώρα των bad boys!
- Ολυμπιακός: Γεννάνε και οι... κο-κόροι του
- Τρομερό ξέσπασμα: Αταμάν και Γιαννακόπουλος πανηγύρισαν έξαλλα το break
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό Μπιλμπάο - ΠΑΟΚ για το Europe Cup και το Ατλέτικο - Άρσεναλ
