ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Σφιντέρσκι για νέο συμβόλαιο

Αυξημένες αποδοχές και ρήτρα «βολική» και για τις δυο πλευρές, που είναι σε προχωρημένες συζητήσεις

Ένα βήμα πριν την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με τον Πολωνό να έχει ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με τους «ασπρόμαυρους» και να δείχνει ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε καθώς τα κύρια «θέλω» του έχουν καλυφθεί. Το συμβόλαιο του Σφιντέρσκι ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «ασπρόμαυροι» γνώριζαν πως είχαν δυο δρόμους να διαλέξουν. Ή να του έδειχναν στον ποδοσφαιριστή το δρόμο της εξόδου μέσω πώλησης ή να του έδειχναν ένα νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές και ρήτρα αποδέσμευσης.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Πολωνού επιθετικού στο Euro, με τον ατζέντη του να τον εκπροσωπεί και να μεταφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τα «θέλω» του. Από την πρώτη στιγμή διαφάνηκε πως και οι δυο πλευρές είχαν διάθεση συνεργασίας με τον Δικέφαλο του βορρά να αποδέχεται μέρος των απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, που από την πλευρά του έκανε αποδεχτές κάποιες από τις προσαρμογές που ζήτησε ο ΠΑΟΚ. 

Το νέο συμβόλαιο περιλαμβάνει αύξηση αποδοχών αλλά το σημαντικότερο έχει να κάνει με την ύπαρξη ρήτρας αποδέσμευσης. Είναι κάτι που μπήκε εξ’ αρχής στο τραπέζι και λύνει πολλές μελλοντικές παρεξηγήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό, αλλά η ύπαρξή της ξεκαθαρίζει το τοπίο καθώς βγάζει από τον κόπο κάθε ομάδα που θα ενδιαφερθεί από εδώ και στο εξής, με τον ΠΑΟΚ να παραπέμπει τους πάντες σε αυτή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News