Ολυμπιακός: Ο Νάτχο εύχεται πρόκριση της Μακάμπι Χάιφα
Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League 2022-23.
Το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Ισραηλινούς είναι προγραμματισμένο για τις 19 ή τις 20 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, στις 26-27 του ίδιου μήνα.
Για την κλήρωση μίλησαν αρκετοί στην Ελλάδα και στο Ισραήλ. Το σχόλιο του κατέθεσε και ο Μπίμπαρς Νάτχο, ο Ισραηλινός μέσος που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2018-19.
Όχι άμεσα αλλά με απάντησή του σε σχόλιο στο twitter. Όταν ένας χρήστης ανέβασε μια φανέλα με το Νο 6 που φορούσε ο Ισραηλινός στον Ολυμπιακό, ο Νάτχο έγραψε:
«Μου αρέσει η φανέλα, αλλά ελπίζω να περάσει η Χάιφα».
Ο Νάτχο είχε υπογράψει για δυο χρόνια στον Ολυμπιακό αλλά τη δεύτερη χρονιά δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και λογιζόταν ως ξένο σώμα.
Τελικά βρέθηκε η λύση και το συμβόλαιο του λύθηκε κοινή συναινέσει. Στη συνέχεια έφυγε και πήγε στη Σερβία να αγωνιστεί με την Παρτιζάν. Αλλά φαίνεται δεν ξεχνά τον τρόπο που αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους».
Δείτε το σχόλιο του Nάτχο για το Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαϊάμι Χιτ: Ενα σκουριασμένο ρομπότ στην υπηρεσία του Γιάννη
- ΟΦΗ: Made in Greece ξανά η ενδεκάδα - Μόλις δύο οι ξένοι!
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ενα video με όλες τις ενέργειες που τρέλαναν τους Γερμανούς
- Μεσογειακοί Αγώνες: Νέα ημέρα θριάμβου για την ελληνική κολύμβηση - Δύο Χρυσά, τρία Ασημένια και ένα Χάλκινο μετάλλιο στο Τάραντο!
- Μπατίστα: «Να κάνουμε την Καλαμάτα και τον κόσμο της περήφανους»
