Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Όγδοος ο Γκολομέεβ στον τελικό των 50μ. ελεύθερο
Την όγδοη θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στα 50 μέτρα ελεύθερο κατάλαβε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, με χρόνο 21.89.
Ο Έλληνας κολυμβητής δεν είχε ιδιαίτερες βλέψεις όπως άλλωστε είχε παραδεχτεί και ο ίδιος καθώς δεν είχε κάνει την προετοιμασία που θα ήθελε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Παρόλα αυτά όμως μπήκε στον τελικό και απέδειξε πως είναι αθλητής επιπέδου.
Μάλιστα, αυτός ήταν ο τέταρτος διαδοχικός τελικός για τον 28χρονο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη διάκριση το ασημένιο μετάλλιο στην Γκουανγκτσού της Νότιας Κορέας το 2017.
Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Μπέντζαμιν Πράουντ με 21.32 και τον ακολούθησαν ο Μίκαελ Άντριου με 21.42 και ο Μαξίμ Γκρουσέ με 21.57.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
