Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Όγδοος ο Γκολομέεβ στον τελικό των 50μ. ελεύθερο
Την όγδοη θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στα 50 μέτρα ελεύθερο κατάλαβε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, με χρόνο 21.89.
Ο Έλληνας κολυμβητής δεν είχε ιδιαίτερες βλέψεις όπως άλλωστε είχε παραδεχτεί και ο ίδιος καθώς δεν είχε κάνει την προετοιμασία που θα ήθελε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Παρόλα αυτά όμως μπήκε στον τελικό και απέδειξε πως είναι αθλητής επιπέδου.
Μάλιστα, αυτός ήταν ο τέταρτος διαδοχικός τελικός για τον 28χρονο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη διάκριση το ασημένιο μετάλλιο στην Γκουανγκτσού της Νότιας Κορέας το 2017.
Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Μπέντζαμιν Πράουντ με 21.32 και τον ακολούθησαν ο Μίκαελ Άντριου με 21.42 και ο Μαξίμ Γκρουσέ με 21.57.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
