Στοίχημα: Ρόζενμποργκ από ημίχρονο

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 25 Ιουνίου 

Γεια και χαρά και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Με επιλογές από Νορβηγία και από Κεντρική και Λατινική Αμερική θα πορευτούμε σήμερα.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση Χαούγκεσουντ – Βίκινγκ από την Elitserien Nορβηγίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς και προέρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Βρίσκονται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής. Η Βίκινγκ υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας καθώς και αυτή δεν έχει νικήσει στα τέσσερα τελευταία, προερχόμενη από δυο ήττες. Θέλει μια νίκη ψυχολογίας, αλλά και η Χαούγκεσουντ είναι σε δεινή θέση. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι θα στηρίξουμε τον άσο από ημίχρονο της Ρόζενμποργκ απέναντι στην ουραγό Κρίστιανσουντ. Αήττητη στο γήπεδο της η Ρόζενμποργκ, αναζητά μια νίκη για να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Συνέχεια με Αμερική και MLS όπου το Σιάτλ φιλοξενεί το Κάνσας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση των πλέι οφ και είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε απόσταση τεσσάρων βαθμών, επιστρέφοντας όμως στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία, σε μια απόδοση που μας ιντριγκάρει.

Για το τέλος θα ποντάρουμε σε άλλη μια ισοπαλία, αυτή τη φορά από το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Ατλέτικο Παραναένσε – Μπραγκαντίνο.  

17:00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΒΙΚΙΝΓΚ Χ ΗΜ. (2.40)

19:00 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΚΡΙΣΤΑΝΣΟΥΝΤ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.10)

22:00 ΣΙΑΤΛ – ΚΑΝΣΑΣ Χ (4.00)

22:30 ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ Χ (3.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News