Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Αναζητεί απάντηση με… διπλό χτύπημα!

Δύο και όχι μία μεταγραφή μέχρι την Παρασκευή θέλουν να “κλείσουν” στον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο μεγάλος αν και δύσκολος στόχος για τους “πράσινους” με τις πληφορορίες να θέλουν το “τριφύλλι” να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τουλάχιστον της μιας εξ αυτών.

Η μεγάλη επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι οι δύο νεοαποκτηθέντες να μπουν στο αεροπλάνο της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Αυστρία την Τρίτη 5 Ιουλίου όπου μέχρι τις 19 θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει η έλευση και των δύο να γίνει την Παρασκευή το αργότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες και να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή.

Όπως όλα δείχνουν η μία από τις δύο μεταγραφές θα έχει να κάνει με τον στόπερ που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Βέλεθ. Εκεί έχουν εστιάσει αρχικά τις προσπάθειες τους οι “πράσινοι” που ναι μεν δουλεύουν παράλληλα πολλές υποθέσεις αλλά την ίδια ώρα θέλουν να καλύψουν το κενό που αφήνει η αποχώρηση ενός εκ των πλέον βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας την περσινή σεζόν.

Τονίσαμε και χθες πως φαβορί για άντι-Βέλεθ είναι ο Μάγκνουσον αλλά ο Ισλανδός στόπερ δεν παίζει μόνος του. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στη σχετική λίστα με τον έμπειρο αμυντικό όμως να είναι αυτός που προβάλει ως η επικρατέστερη λύση αυτή τη στιγμή αλλά ακόμα δεν είναι 100% σίγουρο πως θα είναι αυτός ο αμυντικός που θα αποκτηθεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News