Μαίρη Συνατσάκη: «Τηλεκριτικός είχε γράψει ότι είμαι τηλεπρεζάκι, με ενόχλησε πολύ»
Η Μαίρη Συνατσάκη παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Mamma Mia, εκεί όπου απόλαυσε τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή αλλά και την κολλητή της, Ντορέττα Παπαδημητρίου επί σκηνής.
Μέσα σε όλα μίλησε για τη σκληρή κριτική που της είχε ασκηθεί από άνθρωπο των Μίντια, ο οποίος την είχε αποκαλέσει «τηλεπρεζάκι».
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μπρούνο Τσιρίλο: Χώρισε με την Έλενα Ασημακοπούλου
«Με είχε ενοχλήσει πιο παλιά όταν παρουσίαζα το MasterChef και ένας τηλεκριτικός έγραψε ότι το κάνω τζάμπα επειδή είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει πολύ γιατί ήταν μία δουλειά που μείναμε αρκετά απλήρωτοι, πήγαμε σε δικαστήρια για να πάρουμε τα λεφτά μας» δήλωσε.
Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Η Capital Maritime & Trading Corp. Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου
- Ολυμπιακός: Αυτά συμβαίνουν και στις ελίτ ομάδες, αυτός δεν ήταν... ελίτ διαιτητής
- Ολυμπιακός: Ανθεκτικός και στις προκλήσεις!
- Ολυμπιακός: Το ιστορικό ρεκόρ του Μπαρτζώκα!
- Λος Αντζελες: Δολοφονήθηκαν ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ με τη σύζυγό του – Στο «κάδρο» ο γιος τους
TAGS
# Επικαιρότητα
