Γιώργος Παπαδάκης: «Μέσα στην επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη αλλά δεν θα εγκαταλείψω την εκπομπή»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο The 2night Show ένα όνομα θρύλο για την ελληνική δημοσιογραφία αλλά και τον ΑΝΤ1 καθώς για πάνω από τρεις δεκαετίες κρατά τα ηνία της πρωινής ενημέρωσης με επιτυχία.
Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Παπαδάκη. Η τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει το δεύτερο σπίτι του. Είναι ένα από τα πιο γερά χαρτιά στον ΑΝΤ1 καθώς ο κόσμος τον έχει ξεχωρίσει και τον ακολουθεί πιστά.
Για ένα πράγμα δηλώνει περήφανος: «Είμαι περήφανος ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη. Όσο αλαζονικό και να ακούγεται δεν υπήρχε τηλεόραση σε αυτή την ώρα. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας».
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
