ΑΕΚ: Καθυστέρηση στην ανακοίνωση του Αραούχο λόγω Λας Πάλμας και Μπόκα Τζούνιορς
Πιθανότατα αύριο θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο καθώς υπάρχει καθυστέρηση στη συνεννόηση μεταξύ Λας Πάλμας και Μπόκα Τζούνιορς
Κάποιες καθυστερήσεις μεταξύ Λας Πάλμας και Μπόκα Τζούνιορς μεταθέτουν, πιθανότατα για αύριο, την ανακοίνωση της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ.
Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, εκεί όπου συναντήθηκε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, και περιμένει την Λας Πάλμας να έρθει σε συνεννόηση με την Μπόκα Τζούνιορς για το 20% που κατέχουν οι «Χενέισες».
Η πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον παίκτη, τα ιατρικά έχουν ολοκληρωθεί από νωρίς το μεσημέρι, αλλά θα πρέπει να ρυθμιστεί αυτή η παράμετρος ανάμεσα στην Λας Πάλμας και στην Μπόκα Τζούνιορς.
Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, πολύ πιθανόν να πάνε για αύριο οι ανακοινώσεις με τον «Τσίνο» και την Ένωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
