ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις, για την αποστολή του Άλκμααρ

Αν μια φορά κατάλαβαν εδώ στα Σπάτα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πως το πρόγραμμα προπόνησης του Ματίας Αλμέιδα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, πιθανότατα θα το καταλάβουν δέκα φορές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Άλκμααρ. Πιθανότατα και ο βασικός λόγος που ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι προκειμένου να μαζέψουν δυνάμεις για την δουλειά που θα γίνει στην Ολλανδία. 

Πάντως σ’ αντίθεση με την γεμάτη δουλειά καθημερινότητα του Αλμέιδα, στο διάστημα που οι ποδοσφαιριστές ήταν σε καλοκαιρινές διακοπές, αυτό το διήμερο ρεπό θα το αξιοποιήσει και ο ίδιος για να χαλαρώσει. Άλλωστε όλα είναι έτοιμα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν την Τρίτη (12/7) στο αεροπλάνο και θα “ταξιδέψουν” μέσω Βρυξελλών για το Άλκμααρ. Έχει καταλήξει με ποιούς θέλει να δουλέψει και ποιούς θέλει να “κρίνει” στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Ο Αλμέιδα έχει περάσει από ψιλό “κόσκινο” το περυσινό ρόστερ και έχει αποφασίσει και ποιούς υπολογίζει ήδη για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αλλά και ποιοί εκτιμά πως ενδεχομένως αξίζουν μια θέση, αλλά θέλει να το τσεκάρει και στην Ολλανδία. Επίσης έχει πάρει ο Αργεντινός τεχνικός τις αποφάσεις του και για τις ευκαιρίες που θέλει να δώσει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σ’ αυτούς που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους. Όπως ο Μαχαίρας, ο Μπότος, Αλμπάνης αλλά και ο Αθανασιάδης. Τέλος, οριστική επιλογή έχει κάνει ο Αλμέιδα και για τους παίκτες από το περυσινό ρόστερ της ΑΕΚ Β, που θα συμμετάσχουν στην δουλειά στο Άλκμααρ. 

Η μοναδική εκκρεμότητα που έχει αφήσει ο Αλμέιδα, είναι αυτή του Νορντίν Άμραμπατ. Και αυτό διότι πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Ακόμα το τοπίο είναι πολύ θολό για το μέλλον του Μαροκινού. Γίνεται προσπάθεια με καλή θέληση και από την μεριά της ΑΕΚ αλλά και απ’ αυτή του Άμραμπατ, να βρεθούν λύσεις. Ως εκ τούτου, ο Αλμέιδα θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και την Δευτέρα για να πάρει απόφαση, ελπίζοντας πως ενδεχομένως να έχει περισσότερα δεδομένα στην διάθεσή του. Ειδικά από την στιγμή που ο Αργεντινός τεχνικός, καθαρά αγωνιστικά, θα ήθελε να έχει τον Άμραμπατ στο πλάνο του για τη νέα σεζόν, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί ο ποδοσφαιριστής στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία. Έστω και αν ο Αργεντινός τεχνικός επιμένει πως θέλει να δουλεύει μόνο με παίκτες που είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News