Μαρία Μπεκατώρου: Οι ελεύθερες βολές της στο AegeanBall Festival και ο διάλογος με τον Γιώργο Πρίντεζη
Ελεύθερες βολές επιχείρησε να εκτελέσει η Μαρία Μπεκατώρου στη Σύρο, όπου περνάει τις διακοπές της, στο πλαίσιο του AegeanBall Festival. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στο κορυφαίο 3×3 Event της Ελλάδας, που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης.
Η Μαρία Μπεκατώρου πέτυχε δύο φορές το στόχο, ωστόσο κατάφερε να «κλέψει» την παράσταση με το ταπεραμέντο της, ενώ πλησίασε με το μικρόφωνο τον Γιώργο Πρίντεζη ζητώντας του να αξιολογήσει την απόδοσή της.
Στο τουρνουά που διεξάγεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και έχει γίνει θεσμός από το 2016, συμμετέχουν κορυφαία ονόματα από το ελληνικό αλλά και το διεθνές μπάσκετ, σε μία μεγάλη γιορτή που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Ο άνθρωπος που βρίσκει δουλειές στον Τούντορ και η σύνδεση με τον Παναθηναϊκό
- Σάσα Βεζένκοφ - Νικόλ Ελευθεριάδου: Εβαλαν τέλος στη σχέση τους
- ΑΕΚ: Αυτά είναι τα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς για τη «μάχη» της Σλοβενίας
- Παναθηναϊκός: Αγώνας-πρόκληση απέναντι... στις απουσίες - «Γρίφος» η ενδεκάδα
- Έπος: Φίλαθλος πήγε σε... λάθος «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για το Νιούκαστλ-Μπαρτσελόνα!
