Παναθηναϊκός μεταγραφές: Απίστευτο σενάριο με τον Ντιέγκο!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Απίστευτο σενάριο με τον Ντιέγκο της Φλαμένγκο

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της Φλαμένγκο, Ντιέγκο Ρίμπας!

Ένα απίστευτο σενάριο διακινείται τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία! Σύμφωνα με όσα λέγονται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον διάσημο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, Ντιέγκο Ρίμπας!

Ο αρχηγός της Φλαμένγκο δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο Ντιέγκο διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του και ήταν ένα από τα πιο φημισμένα «δεκάρια» της υφηλίου την προηγούμενη δεκαετία. Με περάσματα από τις Γιουβέντους, Πόρτο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης, ενώ έχει χριστεί 34 φορές διεθνής με τη «σελεσάο».

Αντίστοιχα, το παλμαρέ του Ντιέγκο είναι εντυπωσιακό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει πανηγυρίσει τίτλους σε Πορτογαλία, Γερμανία, Βραζιλία και Ισπανία, καθώς και διακρίσεις στις διοργανώσεις της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Επίσης, με τη Βραζιλία έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής στο Κόπα Αμέρικα, το 2004 και το 2007.

Με βάση με τη φημολογία στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ο Ντιέγκο δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο, που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2022. Ο «κάπταιν» της «Φλα» μίλησε με τον προπονητή, Ντοριβάλ Τζούνιορ και συμφώνησαν ότι είναι προτιμότερο να αποχωρήσει.

Στη διάρκεια του 2022, ο Ντιέγκο δεν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και ήταν υγιέστατος. Όμως, έπαιξε μόλις σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 652’, επειδή ο Ντοριβάλ δεν τον υπολογίζει. Και ένας παίκτης με τον εγωισμό του Ντιέγκο, θέλει να έχει ενεργό ρόλο.

Εδώ φέρεται να εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει επικοινωνήσει με τον Ντιέγκο για συνεργασία ενός έτους. Στη Βραζιλία τονίζουν πως το οικονομικό σκέλος της συζήτησης ικανοποίησε τον Ντιέγκο και τον μάνατζερ του και σκέφτονται σοβαρά να απαντήσουν θετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντιέγκο το 2021 είχε μία γεμάτη σεζόν, με 39 συμμετοχές και 2.734 λεπτά, με συγκομιδή 1 γκολ και 5 ασίστ. Παρά την προχωρημένη (με ποδοσφαιρικούς όρους) ηλικία του, ο 37χρονος μέσος διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ έχει ισχυρή προσωπικότητα και αδιαμφισβήτητη αξία. Γεγονός που δεν περνά απαρατήρητη, για μία βραχυπρόθεσμη λύση…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News