ΚΑΒΑΛΑ: Πρόταση από επιχειρηματίες για τις μετοχές

Ομάδα επιχειρηματιών, που εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Σίτσα, θέλει να πάρει την ομάδα των Αργοναυτών η οποία θα αγωνίζεται στη Super League 2.

Η χθεσινοβραδινή πληροφορία για τη μη κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, αλλά και της υποβολής συμμετοχής στη Super League 2 έφερε αναστάτωση στις τάξεις της Καβάλας, με τους κ.κ. Αντωνίου, Δεληκάρη και Κατσαμακίδη να είναι έντονα προβληματισμένοι για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Ωστόσο αργά χθες η διοίκηση των Αργοναυτών δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, με τη στόχευση να είναι συγκεκριμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατατεθεί πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου από ομάδα επιχειρηματιών, την οποία εκπροσωπεί ο Δημήτρης Σίτσας. Ο έμπειρος τεχνικός μετά την προσπάθεια που έγινε για να περάσει στα χέρια του συγκεκριμένου fund η Δόξα Δράμας και δεν καρποφόρησε, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην ομάδα της Καβάλας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, για να αλλάξουν χέρια οι Καβαλιώτες και να προχωρήσουν με νέα διοίκηση στη Super League 2. Αρχές της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση είτε θετικά είτε αρνητικά με την κίνηση των διοικούντων ως προς τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι προς τη θετική κατεύθυνση.

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας σειρά θα πάρουν τα οργανωτικά θέματα, αλλά και τα αγωνιστικά, ώστε η Καβάλα να μπει με όλες τις δυνάμεις της στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News