Άρης: Πρόβα Ευρώπης μέσα σε μεταγραφικό πυρετό

Ο Άρης δίνει το τελευταίο φιλικό απόψει στις 9 το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Ιωνικό, αλλά και το πιο ουσιαστικό, καθώς ο Χερμάν Μπούργος θα πραγματοποιήσει την τελική πρόβα μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Γκόμελ.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να δείξει κάποιες από τις σκέψεις του για τον σχηματισμό, αλλά και για τα πρόσωπα της ενδεκάδας, κόντρα σε μία ομάδα την οποία θα δει με τα μάτια του σαν την Γκόμελ. 

Στο φιλικό με τον Ολυμπιακό είδαμε την βασική ενδεκάδα να παίζει μαζί για 60 λεπτά, ωστόσο τα νέα μεταγραφικά πρόσωπα, ο Καμάτσο, ο Νταμπό, ο Οντουμπάγιο, ο Μαζικού, κέρδισαν τις εντυπώσεις όσο αγωνίστηκαν και έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός της απουσίας τους από την προετοιμασία.

Κορυφώνεται η αγωνία

Την ίδια στιγμή ο μεταγραφικό πυρετός στον Άρη ανεβαίνει. Ο Ζερβίνιο δεν ήρθε ακόμα, καθώς πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ και του οφείλονται χρήματα. Ο Μανού Γκαρθία είναι έτοιμος να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μόλις του ανάψει το πράσινο φως γ Σπόρτινγκ Χιχόν. Κι ο Σάντι Μίνα κρατάει ανοιχτό το παράθυρο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. 

Αν υλοποιηθούν αυτές οι τρεις μεταγραφικές κινήσεις, ο Άρης θα παρουσιαστεί πανίσχυρος μεσοεπιθετικά. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News