ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χωρίς αποδεσμεύσεις, δεν θα γίνουν μεταγραφές

Η Ρεάλ Μαδρίτης συναντά αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά της να αποδεσμεύσει τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Κάρλο Αντσελότι.

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι ουσιαστικά ο μοναδικός στόχος των «μερένγκες» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, στη Μαδρίτη έχουν σηκώσει τα μανίκια και ψάχνουν να βρούν τρόπους, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων του Ιταλού προπονητή να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Η αποστολή αυτή μόνο εύκολη δεν είναι, με δεδομένο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προσφορές σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Λούκα Γιόβιτς, ο Μαριάνο Ντίας, ο Άλβαρο Οντριοθόλα, ο Τάκε Κούμπο, ο Ντάνι Θεμπάγιος και ο Μπραχίμ Ντίαθ είναι στη λίστα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Κάποιοι από αυτούς στο τέλος ίσως πείσουν τον Αντσελότι ότι έχουν θέση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όπως τα κατάφερε ο Ίσκο.

Οι δανεικοί

Αυτός που φαίνεται πάντως ότι έχει περισσότερες πιθανότητες για την ώρα να αγωνιστεί εκτός Μαδρίτης, τουλάχιστον την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Ιάπωνας Τάκε Κούμπο. Η Μαγιόρκα επιμένει για την επιστροφή του παίκτη στις Βαλεαρίδες Νήσους. Με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας είχε αγωνιστεί ως δανεικός την σεζόν 2019-2020. Με την ίδια μορφή είχε περάσει από τη Βιγιαρεάλ και τη Χετάφε και κάτι ανάλογο θέλουν να κάνουν και τώρα οι νησιώτες, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης από οικονομικής άποψης δεν μπορούμε να πούμε ότι οφελείται ιδιαίτερα από μία τέτοια κίνηση δανεισμού. 

Από την άλλη βέβαια και ο Κούμπο και ο Μπραχίμ Ντίαθ (κλειδώνει ο διετής δανεισμός του στη Μίλαν) είναι ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ενδιαφέρεται μελλοντικά η Ρεάλ Μαδρίτης, γι’ αυτό και δεν εξετάζει την περίπτωση να τους πουλήσει.

Ειδικότερα τον Μπραχίμ Ντίαθ τον πιστεύει πάρα πολύ, γι’ αυτό και θέλει να τον στείλει σε μία ομάδα, όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα βρίσκεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο προκρίνεται η περσινή δοκιμασμένη και άκρως επιτυχημένη συνταγή των «ροσονέρι».

Χωρίς πωλήσεις δεν έχει μεταγραφή

Καλοί είναι και ο δανεισμοί, ούτως ή άλλως χρειάζεται λίγο να… «ελαφρύνει» το ρόστερ και να παραμένουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ. Ωστόσο αν δεν φύγουν παίκτες με κανονική μεταγραφή, για να μπει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης, τότε είναι πολύ δύσκολο η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ να μπορέσει να αντιμετωπίσει οικονομικά την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ. Υπάρχει κίνδυνος να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και η μοναδική προσθήκη να είναι αυτή του Ντάβιντ Αλάμπα. Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στους οπαδούς και σίγουρα θα υπάρξει γκρίνια, την οποία θα αντιμετωπίσουν οι διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης, από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του στα μέσα του Σεπτέμβρη για το ματς της 4ης αγωνιστικής με τη Θέλτα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News