ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Πινέδα, με την μπάλα στα... πόδια

Είναι αλήθεια πως ειδικά από την στιγμή που έκλεισε η συμφωνία της ΑΕΚ με την Θέλτα την Τρίτη το βράδυ, ο Ορμπελίν Πινέδα δεν έβλεπε την ώρα να μπει στο γήπεδο και να ξεκινήσει να δουλεύει με τον Ματίας Αλμέιδα. Βρέθηκε τρόπος να ταξιδέψει απευθείας από την Βαρκελώνη στην Ολλανδία και να κάνει σήμερα (15/7) τα εργομετρικά και ιατρικά στο Άμστερνταμ. Και κατόπιν ανακοινώθηκε και επισήμως ο δανεισμός του. Μάλιστα η ανακοίνωση ήρθε και από την ΑΕΚ, αλλά και από την Θέλτα. Με τον Πινέδα να επιλέγει το νούμερο “13” στην φανέλα του. 

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως επί της ουσίας η ανακοίνωση βρήκε τον Μεξικανό χαφ, έτοιμο να πιάσει την μπάλα στα πόδια του. Ο Πινέδα είχε πάει κανονικά στο γήπεδο για την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ. Περίμενε να τελειώσει και το τελευταίο διαδικαστικό και μόλις έπεσαν οι ανακοινώσεις, μπήκε στο γήπεδο και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της δουλειάς. Ακόμα και στο δίτερμα έπαιξε. 

Ο Πινέδα έχει τεράστια διάθεση και αυτό φάνηκε ήδη από την πρώτη αγκαλιά που έκανε στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ με τον Αλμέιδα. Θα ήθελε ακόμα και στο αυριανό φιλικό με την Γκενκ να παίξει, αλλά είναι δύσκολο μόλις με μια προπόνηση. Πάντως το πιθανότερο είναι πως θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News