ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ με τη μορφή δανεισμού
Την αγγλική αγορά έβαλε στο μάτι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ισπανίας εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ, για έναν χρόνο ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μπορεί ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόιες, να εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Τζέσι Λίνγκαρντ θα πειστεί να παραμείνει στην ομάδα, στην οποία εντάχθηκε τον Ιανουάριο με τη μορφή του δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη.
Ο 28χρονος διεθνής ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες των «σφυριών», αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα του Λονδίνου τη νέα σεζόν και ο Μόιες ψάχνει για την αντικατάσταση του. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λίνγκαρντ, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και προτείνει ρήτρα εξαγοράς στη Γιουνάιτεντ για το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 37 εκατομμυρίων ευρώ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
