Στοίχημα: Σκορ πρόκρισης ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 20 Ιουλίου 

Χαιρετώ τους φίλους του στοιχήματος και εύχομαι Καλή Τετάρτη σε όλους! Μια ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν επί τους ουσίας, καθώς ο Ολυμπιακός ξεκινά πρώτος τις επίσημες Ελληνικές υποχρεώσεις στα προκριματικά του Champions League.

Αρχή από την αναμέτρηση του Ισραήλ, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι άρχισαν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, χάνοντας στα πέναλτι τον τίτλο του Σούπερ Καπ. Έδειξαν αμυντικά προβλήματα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Αν και ο Ολυμπιακός δεν έχει πείσει στα πολλά φιλικά που έχει δώσει, θα τον στηρίξουμε στο διπλό, ελπίζοντας να μας βγάλει ασπροπρόσωπους και να φύγει νικητής από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα.

Συνέχεια με το ματς Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ που θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Οι τυπικά γηπεδούχοι Ουκρανοί έχουν δώσει μόνο φιλικά παιχνίδια από τον περασμένο Δεκέμβριο, λόγω του πολέμου στη χώρα τους. Η ψυχολογία στην ομάδα δεν είναι και η καλύτερη, όμως μια Ευρωπαϊκή πορεία και διάκριση  θα είναι ότι καλύτερο και για τους ίδιους αλλά και για την Ουκρανία. Η Φενέρ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο περσινό Τουρκικό πρωτάθλημα και στα φιλικά που έδωσε είχε πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι και για τους δυο αντιπάλους και θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Πάμε και στο ζευγάρι όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει (ελπίζουμε) τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο ανάμεσα στην Φερεντσβάρος και την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με την ευρεία νίκη με 5-1 επί της Τόμπολ από το Καζακστάν οι Ούγγροι κατάφεραν να προκριθούν από τον προηγούμενο γύρο. Η Σλόβαν πήρε το εισιτήριο κόντρα στην Ντιναμό Μπατούμ από την Γεωργία με χιτσκοκικό τρόπο, επικρατώντας στην παράταση με 2-1 και σκοράροντας στα πέντε τελευταία λεπτά της διαδικασίας. Την ισοπαλία στο ημίχρονο θα προτιμήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

20:00 ΜΑΚΑΜΠΙ Χ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (2.40)

21:00 ΝΤΙΝΑΜΟ Κ. – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ ΗΜ. (2.10)

20:00 ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ. Χ ΗΜ. (2.25)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News