ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Αφηγείται καρέ καρέ πως έζησε το μπλοκ στον Έιτον

Το μπλοκ του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάνω στον Έιτον έκρινε εν πολλοίς το Game 4, της σειράς του Μιλγουόκι με το Φίνιξ. Με τη σειρά στο 2-2, ο Γιάννης αφηγείται πως έζησε την καθοριστική φάση, 90 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Με το Μιλγουόκι να έχει βραχεία κεφαλή δύο πόντων και στο ρολόι να απομένουν 90 δευτερόλεπτα, ο Μπούκερ έστησε ένα πικ εν ρολ με τον Έιτον. Ο δεύτερος, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το κάρφωμα, αφού βρέθηκε μπροστά του ο «Greek Freak». 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε από το πουθενά, χάρισε το χάιλαϊτ του αγώνα με το μπλοκ του και οι Μπακς έφτασαν στο 2-2, αφού υπερασπίστηκαν για δεύτερη φορά την έδρα τους. 

Σε δηλώσεις αργότερα, ο Αντετοκούνμπο εξήγησε καρέ καρέ πως έζησε τη φάση και στον λογαριασμό του Μιλγουόκι στο τουίτερ το έντυσαν με το βίντεο, σε ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό. 

«Δε με εξέπληξε, σαν να το είδα να έρχεται. Όταν τον είδα να φέρνει την μπάλα στο ένα χέρι, ήταν πολύ μακριά για λέι απ. Μετά πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Ένιωσα (τον Έιτον) να ρολάρει πίσω μου. Ήξερα πως ο μόνος τρόπος να τον σταματήσω, ήταν να κάνω άλμα απλά και να προσπαθήσω να καλύψω τις γωνίες για να μη σκοράρει. Πίστευα ότι θα δεχτώ κάρφωμα στο πρόσωπό μου. Άργησα, δεν πήδηξα για να κάνω μπλοκ. Έκανα ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε το παιχνίδι. Απλά ένα hustle play».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News