ΑΡΗΣ: Φέρνει άμεσα στη Θεσσαλονίκη τον Αρίμπας
Η ΠΑΕ Άρης συμφώνησε προφορικά με τον Αλεχάντρο Αρίμπας, που αποχωρεί από την Οβιέδο και αναζητείται τρόπος να φτάσει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει.
Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Αλεχάντρο Αρίμπας και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου από την ΠΑΕ Άρης για να τους κλείσει εισιτήρια προκειμένου να βρεθεί μέσα στις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από εξετάσεις, να υπογράψει και να προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.
Είπε αντίο στην Οβιέδο
Ο αρχηγός της Ρεάλ Οβιέδο πήγε στην προπόνηση της ομάδας του και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και τους προπονητές του, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από το ισπανικό κλαμπ. Ο Αρίμπας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Άρη, που προσπαθούν να τον φέρουν μέσα στις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη, ίσως και σήμερα, ώστε να μην χαθεί χρόνος. Ο Άκης Μάντζιος θέλει να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα, προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο για τη ρεβάνς με την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Το άνοιγμα στη Βραζιλία και το όνομα που ήρθε στην επιφάνεια
- Άρης Παρασκήνιο: Ο Καρυπίδης ανέλαβε την ευθύνη - Τι ζήτησε από τους παίκτες
- Ολυμπιακός: Ποιο είναι το γήπεδο που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ανακατασκευή του ΣΕΦ
- Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις μετά την ΑΕΛ και το πρώτο μήνυμα των παικτών
- Super League: Το πρόγραμμα των πλέι οφ 5-8
