ΞΑΝΘΗ: Ένας πρωταθλητής για τους Ακρίτες

Σε ολικό ξεκαθάρισμα του ρόστερ προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Ιεροκλής Στολτίδης, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου σε 21 παίκτες.

Άλλος ένας παίκτης συμφώνησε με την Ξάνθη και ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο για τα Πηγάδια, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τον Μανώλη Φαζό που πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο για τη Super League, με τη φανέλα του Ιωνικού αλλά έμεινε ελεύθερος πρόσφατα.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου και εντός των επόμενων ωρών, πρόκειται να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους Ακρίτες. Ο Φαζός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 15 συμμετοχές με τους πρωταθλητές της Super League 2, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου.

Από κει και πέρα στο κομμάτι του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ, την περίοδο που διανύουμε η Ξάνθη προχώρησε σε ολικό λίφτινγκ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι συνολικά αποχώρησαν 21 ποδοσφαιριστές, 16 παίκτες που ολοκλήρωσαν την σεζόν με την πρώτη ομάδα, τον νεαρό Φάκκη που ήταν στον ομάδα Νέων αλλά και 4 παίκτες (Σταθάκης, Βέλιτς, Στεπάνοβιτς, Βαλμάς) που αγωνιζόταν δανεικοί και αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας.

Πρόθεση των ιθυνόντων της ομάδας είναι να φτιαχτεί ένα ρόστερ, το οποίο θα έχει αποκλειστικό στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης και την επιστροφή στη Super League. Με παίκτες που γνωρίζουν τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας, έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News