ΤΕΝΙΣ: Ο Κύργιος βρήκε άθλια την ιδέα του Τσιτσιπά για το coaching
Δε βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Νικ Κύργιου, για την πρόταση που έκανε περί coaching ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μάλιστα ο Αυστραλός χαρακτήρισε την ιδέα του άθλια.
Το ποστάρισμα του Στέφανου Τσιτσιπά, όσον αφορά το coaching κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του αιόλου. Στο συγκεκριμένο ντιμπέιτ δε θα μπορούσε να μην απαντήσει ο Νικ Κύργιος, ο οποίος δε βρήκε καθόλου καλή την ιδέα να υπάρχει coaching στο τένις.
«Συνήθως δε με ενοχλούν οι ιδέες του, αλλά αυτή εδώ είναι άθλια» έγραψε στο Instagram ο Κύργιος, με τον Τσιτσιπά να απαντά χιουμοριστικά πως «θα σου βρω έναν προπονητή, μην ανησυχείς», αφού ο Αυστραλός αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια χωρίς να έχει κάποιον στο πλευρό του, πέραν από τον πατέρα του.
«Τα έχω καταφέρει καλά και χωρίς προπονητή εναντίον σου, αλλά η ομορφιά του τένις είναι να βρίσκεσαι εκεί έξω μόνος. Μερικοί δεν έχουν προπονητή, άλλοι δεν μπορούν να πληρώσουν κάποιον. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος», του απάντησε χαριτολογώντας ο Νικ.
Με τον Τσιτσιπά να πιστεύει πως το coaching συμβαίνει έτσι και αλλιώς, ασχέτως με τις ποινές που μπορεί να επιφέρει ορισμένες φορές. Οι δυο τους συμφώνησαν πως διαφωνούν και προχώρησαν, αφού παραμένουν δύο τενίστες με καλές σχέσεις.
Άλλωστε στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί και ως ζευγάρι σε αγώνες του διπλού.
Kyrgios and Tsitsipas about coaching. pic.twitter.com/arbjspGfno
— José Morgado (@josemorgado) July 19, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τι ισχύει με Εντιαγέ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
