MEDIA: Στις 11 Αυγούστου η μεγάλη επιστροφή του MEGA στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς με το UEFA Super Cup

Το MEGA επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά διεθνή δρώμενα με το UEFA Super Cup, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Βιγιαρεάλ, στις 11 Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν όλη τη σεζόν παιχνίδια, εκπομπές και σόου για το UEFA Champions League.

Πόσα ποδοσφαιρικά ξενύχτια, πόσες μεταδόσεις και αναλύσεις για το Champions League δεν έχουμε παρακολουθήσει όλοι οι 30 something ποδοσφαιρόφιλοι παρέα με το MEGA; Το «Μεγάλο Κανάλι» ήταν το πρώτο που έβαλε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό προϊόν στα σπίτια μας και μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα επιστρέφει κοντά μας.

Από τη γνωστή συχνότητα, το μοναδικό ιδιωτικό ελεύθερο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια, θα αναβιώσουν οι ποδοσφαιρικές βραδιές της… νιότης μας κάθε Τετάρτη βράδυ «ζωντανά». Όσο για τους νεότερους, θα πάρουνε μια πρώτη γεύση από MEGAλες μεταδόσεις.

 Η… επανασύνδεση θα γίνει την Τετάρτη 11 Αυγούστου με την κάλυψη του τελικού του UEFA Super Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Βιγιαρεάλ.

Το μενού περιλαμβάνει αγώνες play-off, κληρώσεις και φυσικά παιχνίδια των ομίλων και τους πολύ-πολύ μεγάλους αγώνες μέχρι τον τελικό.

Το MEGA θα μεταδίδει LIVE τον κορυφαίο αγώνα της Τετάρτης αλλά και pre-game και post game εκπομπές με τα highlights από όλους τους αγώνες.

Επίσης, κάθε εβδομάδα, θα προβάλλεται ειδικό ένθετο με τα παραλειπόμενα της διοργάνωσης και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Καλή μας θέαση…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News