EUROPA LEAGUE CONFERENCE: Τα αποτελέσματα του δεύτερου προκριματικού γύρου τη Τρίτη (20/07)

Τα πρώτα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA League Conference ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (20/07) με τρεις ομάδες να παίρνουν ξεκάθαρο προβάδισμα και τις Χόνκα και Ντομζάλε να μένουν με ανοιχτούς λογαριασμούς.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Χιμπέρνιαν απέναντι στην Φόλγκορ. Η ομάδα του Αγίου Μαρίνου προηγήθηκε με τον Φέντελι στο 5′, αλλά οι Μαλτέζοι κατόρθωσαν να νικήσουν τελικά με 3-1 με τα γκολ των Ντεγκαμπριέλε (13′) και Γκρετς (26′ και 83′).

Την πρόκριση από το πρώτος κιόλας ματς καθάρισε η Δε Νιού Σεντς. Οι Ουαλοί διέσυραν με πέντε γκολ της Κάουνο Ζαλγκίρις εκτός έδρας χάρη στα γκολ των Λέο Σμιθ (8′), Ντάνιελ Ντέιβις (35′ και 38′), Ντέκλαν ΜακΜάνους (40′) και Τζόρνταν Γουίλιαμς (87′).

Η Πρίστινα κέρδισε εύκολα με 4-1 την Κόναζ Νόμαντς. Οι Λεοτρίμ Μπεκτέσι, Τζον Ότο Τζον (x2) και Έντριτ Κρασνίκι πέτυχαν τα γκολ των Κοσοβάρων, με τον Τομ Μουρ να μειώνει προσωρινά σε 2-1 για τους Ουαλούς.

Ντομζάλε και Χόνκα αναδείχθηκα ισόπαλες με 1-1. Οι Σλοβένοι προηγήθηκαν με γκολ του Άρνελ Γιακούποβιτς στο 69ο λεπτό και οι Φινλανδοί ισοφάρισαν στο 76′ με γκολ του αποφοίτου της Μασία, Ζαν Μαρί Ντογκού.23

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News