ΚΑΒΑΛΑ: Ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις όλα ανοιχτά για την επόμενη μέρα

Από δω και πέρα κρίνεται το μέλλον της Καβάλας και η παρουσία της στη Super League 2 με τους παράγοντες της ομάδας να έχουν τον πρώτο λόγο

Σε κρίσιμο σημείο εξακολουθεί να βρίσκεται η Καβάλα, με το διοικητικό ζήτημα να παραμένει στον αέρα. Η αιτία ότι εξελίχθηκαν σε ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις του επενδυτικού σχήματος που εκπροσωπεί ο Καβαλιώτης τεχνικός Δημήτρης Σίτσας, με τους ιθύνοντες των Αργοναυτών για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους.

Ο παράγοντας ο οποίος φρέναρε την όλη υπόθεση, είναι το γεγονός πως δεν βγήκε η άδεια συμμετοχής για τη νέα Super League 2. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σίτσας μιλώντας στο SD ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες της Καβάλας, για τη στάση τους στις διαπραγματεύσεις προσπάθησαν από την πλευρά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Από δω και πέρα τα πάντα βρίσκονται στα χέρια της ομάδας που ηγείται της διοίκησης του συλλόγου, για το αν θα κατέβει η Καβάλα στο νέο πρωτάθλημα.

Με τις εξελίξεις να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από τον κόσμο της ομάδας τόσο για το αγωνιστικό όσο και για το εξωαγωνιστικό αύριο του ιστορικού σωματείου ενόψει της νέας περιόδου.   

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News