ΑΡΣΕΝΑΛ: Ακύρωσαν το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω κρουσμάτων COVID-19

«Αυτή η δύσκολη απόφαση βασίζεται στη διασφάλιση της υγείας και της προστασίας των παικτών και του προσωπικού μας. Καταλαβαίνουμε πλήρως την απογοήτευση των φίλων μας στην Αμερική, που ανυπομονούσαν να μας δουν να αγωνιζόμαστε στο «Florida Cup» στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας», αναφέρουν οι Άγγλοι.

 Η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου: 

«Μετά από ένα μικρό αριθμό κρουσμάτων  COVID-19 στην αποστολή που θα ταξίδευε αύριο στην Αμερική, δυστυχώς αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε από το «Florida Cup». Αυτή η δύσκολη απόφαση βασίζεται στη διασφάλιση της υγείας και της προστασίας  των παικτών και του προσωπικού μας. Καταλαβαίνουμε πλήρως την απογοήτευση των φίλων μας  στην Αμερική, που ανυπομονούσαν να μας δουν να αγωνιζόμαστε στο «Florida Cup» στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Απολογούμαστε στους διοργανωτές είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά και στους συνεργάτες μας, που είχαν ετοιμάσει εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στη διοργάνωση Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι ουδείς εμφανίζει επί του παρόντος συμπτώματα. Τώρα βρίσκονται όλοι σε απομόνωση στο σπίτι. Ακολουθούμε πιστά όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα της Premier League , ώστε να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν. Ελπίζουμε όλοι να κατανοήσουν αυτήν τη δύσκολη κατάσταση,  που είναι πέρα από τον έλεγχό μας».

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Είμαστε απογοητευμένοι που η Άρσεναλ αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο «Florida Cup» του 2021. Ευχόμαστε στα μέλη της αποστολής της Άρσεναλ που βρέθηκαν θετικά στον COVID-19 γρήγορη ανάρρωση, ενώ συνεχίζουμε να κάνουμε τελικές προετοιμασίες για την εκδήλωση. Θα επικοινωνήσουμε με τους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήρια για να δουν την Άρσεναλ στο Ορλάντο, αναφορικά με τις εναλλακτικές που υπάρχουν». 

Στη διοργάνωση συμμετέχουν επίσης οι Ίντερ, η Έβερτον και η Μιγιονάριος Φούτμπολ Κλουμπ. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News