ΑΕΚ: Τέλη Ιουλίου έρχεται ο Χατζισαφί
Στις 31 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Εχσάν Χατζισαφί στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ
Ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Η Ένωση έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ιρανό μπακ, του οποίου οι υποχρεώσεις με την ομάδα του, την Σεπαχάν, ολοκληρώνονται στις 30 Ιουλίου.
Μετά από επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, αποφασίστηκε η άφιξή του στην Ελλάδα να προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Επος στην Καλαμάτα: Παίκτες και προπονητής διαπραγματεύτηκαν... live το πριμ με τον Πρασσά!
- Καλαμάτα: Νίκησε τον Ολυμπιακό Β' και το γλέντι... συνεχίζεται - Η συγκίνηση του Πρασσά και το πριμ
- Άρης: Σοβαρό επεισόδιο σε αγώνα Μίνι Παίδων Κ14 και ντου από άτομα με κράνη - «Ζήτησαν από τα παιδιά να βγάλουν τα διακριτικά του Άρη»
- Πανιώνιος-Ολυμπιακός 71-79: Εκανε τη δουλειά του δίνοντας χρόνο σε Βεζένκοφ και Γουόκαπ
- Εβάν Φουρνιέ: Πώς ξεκίνησε το σοβαρό επεισόδιο με τον φίλαθλο (VIDEOS)
