ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα για τους «ερυθρόλευκους»

Αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα αναγκάστηκε να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ύστερα από τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε η φετινή ατυχία των Πειραιωτών στην προετοιμασία με και τους τραυματισμούς των Φορτούνη και Τικίνιο, ο Πέδρο Μαρτίνς χάνει, λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, τους Γιαν Εμβιλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τα άσχημα μαντάτα ξεκίνησαν, ύστερα από τον τελευταίο έλεγχο για κρούσματα covid-19 στους Πειραιώτες, όπου ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε θετικός και μπήκε άμεσα σε καραντίνα, ενώ υπήρξε και σχετική ενημέρωση στην UEFA.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει εκτός και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος διότι είχε επαφές με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και να μπαίνει και αυτός σε απομόνωση για προληπτικούς καθαρά λόγους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Όσο για τον Γάλλο μέσο, ο Εμβιλά δεν έχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό αλλά με ένα μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος θα τον κρατήσει έξω για περίπου 10 ημέρες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και τους 2 αγώνες με τους Αζέρους.

Τα νέα δεδομένα, ανάγκασαν τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα. Τις θέσεις των Τικίνιο και Εμβιλά θα πάρουν οι Σισέ και Αλγκασίμ Μπα. Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί απέναντι στους Αζέρους, τότε στην επόμενη φάση θα έχει την επιλογή να δηλώσει νέα λίστα.

Μετά τις αλλαγές η λίστα Α των «ερυθρολεύκων» έχει ως εξής: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Αλγκασίμ Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βρουσάι και Βαλμπουενά

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής και Σταμούλης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News