ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Η Εθνική πόλο έχασε την προπόνηση λόγω... GPS

Την έλλειψη γνώσεων του οδηγού φαίνεται να «πλήρωσε» η Εθνική ομάδα πόλο, η οποία δεν προπονήθηκε καθώς έχασε το δρόμο για το κολυμβητήριο.

Η ημέρα για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν ξεκίνησε πολύ καλά! Η ελληνική αποστολή, έχοντας ετοιμαστεί για να μεταφερθεί στο κολυμβητήριο αναγκάστηκε να περιμένει μιαμιση ώρα το πούλμαν το οποίο θα την πήγαινε εκεί.

Όμως τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η «γαλανόλευκη» αντιλήφθηκε πως το πούλμαν είχε πάρει λάθος δρόμο και δεν κατευθυνόταν στο κολυμβητήριο, όπου θα προπονούνταν. Οι προσπάθειες του γενικού αρχηγού της αποστολής, Γιώργου Αφρουδάκη, δεν έπιασαν τόπο καθώς ο οδηγός δεν γνώριζε αγγλικά, ωστόσο με τούτα και με κείνα βρέθηκε λύση μέσω της τεχνολογίας.

Ο «θρύλος» του ελληνικού πόλο, μέσω του μεταφραστή στο κινητό του κατάφερε να επικοινωνήσει με τον οδηγό και εν τέλει να του δώσει οδηγίες για να πάρει το σωστό δρόμο. Η Εθνική έφτασε, μετά από 2,5 ώρες, στο κολυμβητήριο με τους υπεύθυνους να μην την αφήνουν να κάνει προπόνηση. 

Ευτυχώς ο Γιώργος Αφρουδάκης έβαλε τα μεγάλα μέσα και οι πολίστες της «γαλανόλευκης» κατάφεραν να πέσουν στη βοηθητική πισίνα, κάνοντας μόνο τα βασικά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News