ΞΑΝΘΗ: Δημητριάδης ο 15ος

Ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή για την Ξάνθη με την απόκτηση ενός παίκτη που γνωρίζει καλά την κατηγορία και μπορεί να προσφέρει άμεσα

Άλλος ένας παίκτης που έχει εμπειρίες από τη Super League 2, είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της Ξάνθης. Ο Τάσος Δημητριάδης που αγωνίζονταν στα Χανιά, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους δευτεραθλητές της προηγούμενης σεζόν, με σκοπό να τους βοηθήσει στο στόχο του πρωταθλητισμού.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα κάνοντας ντεμπούτο στη Super League τον Μάρτιο του 2016, σε αγώνα του Δικεφάλου του βορρά κόντρα στον Παναιτωλικό. Ενώ αγωνίστηκε και σε αγώνα κυπέλλου, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου όπου σκόραρε. Τον Ιανουάριο του 2017 εντάχθηκε στη Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε, με την οποία συμμετείχε σε 11 στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Σλοβακίας, μετρώντας και 3 συμμετοχές με 2 γκολ στο Κύπελλο.

Ένα χρόνο αργότερα με την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας, κατέγραψε 25 συμμετοχές στη Football League ενώ ακολούθησε τη σαιζόν 2018-19 ο Απόλλων Πόντου (20 συμμ. – 2 γκολ στο πρωτάθλημα, 4 συμμ. – 1 γκολ στο Κύπελλο).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News