ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ πήραν μερός στην απογευματινή προπόνηση

Με την επανεμφάνιση των Χατζηγιοβάνη και Αϊτόρ στις ομαδικές προπονήσεις και διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση των «πρασίνων».

Η έβδομη ημέρα προετοιμασίας επεφύλασσε μισό ρεπό για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που δεν προπονήθηκαν το πρωί, με εξαίρεση τους Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνη και Ρούμπεν Πέρεθ, οι οποίοι γυμνάστηκαν έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, οι πρώτοι δυο μετά από καιρό.

Το πρόγραμμα το απόγευμα ξεκίνησε με την κλασσική προθέρμανση, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις κατοχής και στην συνέχεια διπλό στο μισό γήπεδο, με τον Σέρβο κόουτς να δοκιμάζει και κάποια σχήματα ενόψει του αυριανού φιλικού με την Άλκμααρ (25/07, 17:00, Cosmote Sport 1). Τόσο ο Αϊτόρ όσο και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έβγαλαν ολόκληρο την προπόνηση χωρίς πρόβλημα, με τον Έλληνα άσο να παρουσιάζεται σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση, παρά το πρόβλημα που είχε.

 

Οι περισσότερες παρατηρήσεις του Γιοβάνοβιτς σχετίζονταν με την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, αφού σταμάτησε ουκ ολίγες φορές να τα «ψάλλει» σε παίκτες που δεν επέστρεφαν στην θέση του μετά από προώθησή τους ή που ανέβαιναν υπερβολικά αφήνοντάς την θέση τους.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Ρούμπεν Πέρεθ, αποφόρτιση οι Μακέντα, Σάντσες και Σανκαρέ ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πούγγουρας.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News