ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Στο στόχαστρο των Τσέλσι και Ντόρτμουντ ο Ντομένικο Μπεράρντι
Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία, αναζητά νέο προορισμό στην καριέρα του, ενώ έχει συμβόλαιο με τους «νεροβέρντι» έως το καλοκαίρι του 2024.
Ο Ιταλός διεθνής της Σασουόλο Ντομένικο Μπεράρντι, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Serie A αυτό το καλοκαίρι. Από τη διοίκηση των «νεροβέρντι» αξιώνουν 40 εκ. ευρώ, προκειμένου να αποδεσμεύσουν τον παίκτη, όπως αναφέρει η ιταλική «Gazzetta dello Sport». Πολλοί είναι οι σύλλογοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον εξτρέμ της ιταλικής ομάδας. Ανάμεσά τους και η Μίλαν, που ωστόσο αποσύρθηκε από την διεκδίκησή του, με τις Τσέλσι και Ντόρτμουντ να είναι «στο παιχνίδι» για την απόκτησή του. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία, την περασμένη σεζόν είχε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Serie A, πετυχαίνοντας 17 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ και τον Ιούνιο είχε απασχολήσει και τη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
