ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 5-0: Συνεχίζουν ξεκούραστα το απόλυτο οι «Βαυαροί»

Το δύο στα δύο στου ομίλους του Champions League, πέτυχε η Μπάγερν με την άνετη επικράτηση της κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, με σκορ 5-0.

Παράσταση για ένα πρωταγωνιστή μετετράπη η αναμέτρηση στο Allianz Arena, με την Μπάγερν Μονάχου να βάζει σε ρόλο κομπάρσου τη Ντιναμό Κιέβου, σκορπώντας τη με το εμφατικό 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Βαυαρών ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, κάνοντας πιο εύκολη την υπόθεση νίκη για τους Γερμανούς.

Ρόμπερτ τελεία και παύλα!

Όπως είπαμε παραπάνω, ο Πολωνός ήταν πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του Μονάχου, ανοίγοντας το σκορ στο 12′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, το κανόνι των Βαυραρών δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ένα τέταρτο αργότερα, εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή ασίστ του Μίλερ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, τελειώνοντας πρακτικά την υπόθεση νίκη.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φτάνει τα 21 τέρματα σε 18 αγώνες Champions League, με την φανέλα της Μπάγερν!

Ντιναμό έρμαιο των βαβαρικών επιθέσεων

Μετά τη ντοπιέτα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον δείκτη του σκορ στο ημίχρονο να δείχνει 2-0, η ροή του ματς δεν άλλαξε καθόλου.

Οι επιθέσεις της Μπάγερν ήταν τέτοιες που η ουκρανική ομάδα αδυνατούσε να ανταπεξέλθει, με συνέπεια η ομάδα του Λουτσέσκου να δεχθεί ακόμα τρία τέρματα. 

Τον «χορό» των τερμάτων, στην επανάληψη, ξεκίνησε ο Γκνάμπρι στο 68′, με τους Σανέ και Τσούπο Μοτίνγκ να ρίχνουν τις χαριστικές βολές, διαμορφώνοντας το 5-0.

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Ζίλε, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (80′ Ζάμπιτσερ), Σανέ (79′ Σαρ), Γκνάμπρι (69′ Μουσιάλα), Μίλερ, Λεβαντόφσκι (80′ Τσούπο-Μότινγκ)

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Σαμπάνοβ, Ζαμπαμίλ, Τίμτσικ (46′ Κετζιόρα), Μικολένκο, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο (46′ Σεπέλιεβ), Αντριγιέφσκι, Ντε Πένα, Τσιγκάνκοβ, Γκάρμας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News