Νίκος Βέρτης: Οι βουτιές στη Μύκονο
Ακόμη μια χρονιά ο δημοφιλής τραγουδιστής, έχοντας ρίξει αυλαία στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο YTON, ταξίδεψε στη Μύκονο, έναν από τους αγαπημένους του καλοκαιρινούς προορισμούς.
Αυτή τη φορά ο Νίκος Βέρτης αποφάσισε να συνδυάσει τις διακοπές του με επαγγελματικές υποχρεώσεις, συγκεκριμένα με μια φαντασμαγορική συναυλία που έδωσε στο Νησί των Ανέμων.
Ο φακός του ΟΚ! τον συνάντησε την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Pasaji του Ορνού να απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα. Την επόμενη μέρα στο ίδιο μέρος έγινε η προγραμματισμένη του εμφάνιση, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
