Κριστιάνο Ρονάλντο: Έκανε μπότοξ στα γεννητικά όργανα - Τι είναι το Scrotox

Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτός, ό,τι θέλει κάνει. Την ώρα που πολλοί ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό μέλλον του και το ενδεχόμενο να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που οι οπαδοί της Ατλέτικο δεν τον θέλουν στη Μαδρίτη, αυτός ασχολείται με τα γεννητικά του όργανα. Για να ακριβολογούμε έκανε μπότοξ, δηλαδή Scrotox.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα La Razón, ο Πορτογάλος σταρ έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα. Ο Ισπανός Δρ Esteban Sarmentero εξήγησε στο Radio MARCA τι ακριβώς έκανε και γιατί:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ πιθανώς για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», δήλωσε.

Ο Δρ Esteban Sarmentero ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο για μερικές ενέσεις και όχι επέμβαση. Τόνισε μάλιστα ότι οι συγκεκριμένες ενέσεις «δεν βλάπτουν. Πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα».

Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης παρέμβασης διαρκεί περίπου έξι μήνες και δεν σχετίζεται με τη διαδικασία μεγέθυνσης πέους.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News