Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους 2-2: Όταν ο Ντεμπελέ γίνεται Κάρι κι ο Κιν κάνει αυτό που ξέρει
Σε… παράσταση με πρωταγωνιστές τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Μόιζε Κιν, εξελίχθηκε η φιλική αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους, που έγινε τα ξημερώματα στο Ντάλας και στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς, σκόραρε στο 34ο και στο 40ό λεπτό του αγώνα και και πανηγύρισε σαν τον Στεφ Κάρι. Ο Ιταλός επιθετικός, ισοφάρισε δις για την «γηραιά κυρία», αρχικά στο στο 39` και εν συνεχεία στο 51ο λεπτό του ματς.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι με τους «μπλαουγκράνα» αγωνίσθηκαν οι νεοαποκτηθέντες, Λεβαντόφσκι, Ομπαμεγιάνγκ και Κρίστενσεν, ενώ με την ιταλική ομάδα, έπαιξαν οι Ντι Μαρία και Μπρέμερ, οι οποίοι αποκτήθηκαν πρόσφατα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός-Αγιαξ 3-1: Χαμόγελα και υποσχέσεις άφησαν οι «πράσινοι»
- Ομπράντοβιτς για τις φήμες αποχώρησης Χουάντσο, Οσμάν και Γκράντ: «Δε μπορείς να το παλέψεις»
- Ολυμπιακός: Το... ντόμινο που θα προκαλέσει «τσουνάμι»
- ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα στο β' μέρος και 4-0 τη Βέστερλο
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμα που έστειλε
