Στοίχημα: Γερμανία-Γαλλία, ρίσκο με το Over 2,5

Οι προτάσεις του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης 27 Ιουλίου.

Το EURO των γυναικών πλησιάζει στο τέλος του και απόψε κρίνεται η δεύτερη φιναλίστ μετά την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό. Γερμανία και Γαλλία αναμετριούνται στο «Stadium mk» με φόντο την πρόκριση και το δικαίωμα της διεκδίκησης του μεγάλου τροπαίου.

Η πορεία της Γερμανίας στο θεσμό ως τώρα είναι εντυπωσιακή. Μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε συνολικά 11 γκολ και δεν δέχθηκε ούτε ένα! Πρόκειται για άκρως αποτελεσματική ομάδα που μπορεί να μην έχει κάποια σούπερ σταρ, αλλά το σύνολό της είναι ιδιαίτερα ταλαντούχο.

Η Γαλλία, από τη μεριά της, επίσης διαθέτει ισχυρό σύνολο. Το ρεκόρ της στην διοργάνωση είναι τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως δυσκολεύτηκε κόντρα σε μια τοπ ομάδα όπως η Ολλανδία. Νίκησε με 1-0 στην παράταση. Ωστόσο, έχει παίκτριες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση και εν μέρει εκεί βασίζεται και η κλίση μου προς το ρίσκο του Over 2,5 παρά την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της «νατσιονάλμανσαφτ». Με την απόδοση στο 2,25 εκτιμώ πως η επιλογή έχει αξία.

Διπλή ευκαιρία η Κορίνθιανς

Η δέυτερη επιλογή μου είναι από το Κύπελλο Βραζιλίας. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και η Κορίνθιανς δίνουν ραντεβού στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση του θεσμού. Η Κορίνθιανς λόγω φόρμας, ποιότητας, εμπειρίας και φιλοδοξίας εκτιμώ πως μπορεί να πάρει βολικό αποτέλεσμα ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης όπου θα προσπαθήσει να «κλειδώσει» την πρόκριση. Η διπλή ευκαιρία του Χ2 προσφέρεται σε τιμές άνω του 1,50.

22:00 Γαλλία-Γερμανία EURO γυναικών Over 2,5 (2,25)

03:30 Ατλ. Γκοϊανιένσε-Κορίνθιανς Κύπελλο Βραζιλίας Χ2 (1,53)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News