Γενς Λέμαν: Πήρε το νόμο στα χέρια του με... αλυσοπρίονο
Σκηνές όμοιες με την κινηματογραφική ταινία Bad Neighbours εκτυλίχθηκαν στη βίλα του Γενς Λέμαν στη λίμνη Στάρνμπεργκ, μόνο που τα παρακάττω γεγονότα είναι βγαλμένα από την πραγματική ζωή.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ και της Άρσεναλ πήρε το αλυσοπρίονο και έκοψε τους πσαάλους από το γκαράζ του γείτονά του με την αιτιολογία ότι είχε χτιστεί στη δική του γη!
Μάλιστα, ο Λέμαν προσπάθησε να αχρηστεύσει – ανεπιτυχώς – και την κάμερα ασφαλείας, που τον έπιασε επί τω έργω.
Οι δυο… λατρεμένοι γείτονες έχουν προηγούμενα, αφού ο Λέμαν ισχυρίζεται ότι ο… αντίπαλός του καταπατά συνεχώς το οικόπεδο όπου βρίσκεται η αξίας 4.2 εκ. λιρων βίλα που αγόρασε το 2007.
Η Αστυνομία ερευνά αν ο πρώην προπονητής της Χέρτα ευθύνεται και για άλλους βανδαλισμούς, αξίας 8.500 λιρών στο σπίτι του γείτονά του.
Ο Λέμαν είχε απολυθεί από τη Χέρτα όταν στο WhatsApp κυκλοφόρησαν ρατσιστικά σχόλιά του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Και ζήσαμε εμείς καλά και οι «άλλοι» χειρότερα
- CIES: Μουζακίτης και Καρέτσας ανάμεσα στους κορυφαίους Κ20 για το 2025
- Πέτγουεϊ για Ναν: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»
- Παρασκήνιο: Βήματα πίσω από τους Έλληνες διαιτητές ενόψει Super Cup και Κυπέλλου
- ΟΦΗ: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων για το Σούπερ Καπ
