Νόβακ Τζόκοβιτς: Η κίνηση του προέδρου Μπάιντεν που του ψαλιδίζει τις ελπίδες να παίξει στο US Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζεται για το US Open το τέταρτο και τελευταίο Grand Slam της χρονιάς αλλά είναι πολύ δύσκολο να του επιτραπεί η συμμετοχή.
Στο Australian Open δεν έπαιξε καθώς οι Αρχές του απαγόρεψαν τη συμμετοχή εφόσον δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού. Και το ίδιο αναμένεται να γίνει και τώρα στην Αμερική.
Πάνω από 40.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει αίτηση για να παίξει ο Νόβακ στη Νέα Υόρκη αλλά ο Σέρβος όσο διάσημος κι αν είναι δεν είναι υπεράνω του νόμου.
Ακόμη και αυτές οι λίγες ελπίδες που διατηρούσε ψαλιδίστηκαν μετά από την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν.
Όπως αναφέρουν οι New York Times, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προωθήσει το νέο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού τον Σεπτέμβριο.
Την είδηση επιβεβαίωσε και το NBCNews, το οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ.
Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τον -πάντα ανεμβολίαστο – Τζόκοβιτς ότι οι πιθανότητες να παίξει στο US Open είναι ελάχιστες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
