Άρσεναλ: Πραγματικοί κανονιέρηδες, διέλυσαν με 6-0 τη Σεβίλλη
Φοβού την Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» σκοράρουν ακατάπαυστα στα φιλικά ματς προετοιμασίας με τελευταίο θύμα τους τη Σεβίλλη, την οποία φιλοδώρησαν με έξι γκολ στο Emirates.
Πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο το σκορ ήταν 4-0 με δύο ζευγάρια γκολ από τον Σάκα (10′, 19′) και τον Ζεσούς (13′, 15΄) Ο Βραζιλιάνος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι, πέτυχε και τρίτο προσωπικό γκολ στο 77′, για να γράψει το 6-0 ο Ενκέτια στο 89′.
Σε 6 φιλικά η Άρσεναλ πέτυχε 6 νίκες σημείωσε 25 γκολ και δέχτηκε 5. Θύματά της οι Ίπσουιτς (5-1), Νυρεμβέργη (5-3), Έβερτον (2-0), Ορλάντο Σίτι (3-1), Τσέλσι (4-0) και η Σεβίλλη.
Δείτε εδώ όλα τα γκολ των «κανονιέρηδων» στα φιλικά:
Official Arsenal pre-season:
✅ 5-1 vs. Ipswich Town
✅ 5-3 vs. Nürnberg
✅ 2-0 vs. Everton
✅ 3-1 vs. Orlando City
✅ 4-0 vs. Chelsea
✅ 6-0 vs. Seville◉ 6 games
◉ 6 wins
◉ 25 goals
◉ 5 conceded
◉ 3 clean sheetsAll goals.? pic.twitter.com/1FXlztJw3V
— Connor Humm (@TikiTakaConnor) July 30, 2022
«Θέλουμε πάντα να ικανοποιούμε τους οπαδούς μας με τις εμφανίσεις μας. Κοιτάζουμε ακόμα στην αγορά και θα κινηθούμε, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες», δήλωσε ο εμφανώς ικανοποιημένος Μικέλ Αρτέτα μετά το ματς.
Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
