ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα»

Μετά τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Φράνσις Τιαφό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να εκπροσωπεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε εξαιρετικό τένις απέναντι στον Τιαφό, θυμίζοντας τον αθλητή που είδαμε να φτάνει μέχρι τον τελικό του Roland Garros. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά, τόνισε πως του αρέσει το κλίμα σε αυτήν την πρώτη του εμπειρία στους αγώνες, ενώ θεωρεί μεγάλη τιμή να εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Στάθηκε στη συγκέντρωση που επέδειξε στο παιχνίδι και στις συνθήκες που δημιούργησε η κλειστή οροφή «Τα επίπεδα αφοσίωσής μου ήταν εξαιρετικά πολύ ψηλά και ήταν αυτό που μου ανέβασε το παιχνίδι και με έκανε να παίξω ένα πολύ καλό τένις σήμερα. Νομίζω έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες».

Το… εθνόσημο

Ο Τσιτσιπάς αγωνίστηκε με τη νέα εμφάνιση, που περιλαμβάνει και το εθνόσημο, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες. «Μου αρέσει η διοργάνωση, είμαστε όλοι σε ένα χωριό, είναι η πρώτη μου εμπειρία. Το κλίμα που επικρατεί είναι κάτι μοναδικό και είναι μεγάλη τιμή για το τένις, ότι μπορώ και εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News