ΝΒΑ: Ανατριχίλα με Κόμπι, Μάτζικ στο τρέιλερ της ταινίας των Λέικερς
Συγκινεί η παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ, του Μάτζικ Τζόνσον και άλλων θρύλων των Λέικερς στο ντοκιμαντέρ για την ιστορία της ομάδας του NBA.
Εν αναμονή της προβολής του ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς, τo “Hulu”, που έχει αναλάβει την παραγωγή του, κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ διάρκειας 2 λεπτών και 27 δευτερολέπτων, που προκαλεί συγκίνηση στους φίλους της ομάδας του NBA αλλά και του μπάσκετ παγκοσμίως.
Οι θεατές αναπολούν αλησμόνητες στιγμές της ομάδας, μέσω θρυλικών μορφών όπως αυτές του Κόμπι Μπράιαντ, του Λεμπρόν Τζέιμς, του Μάτζικ Τζόνσον, του Σακίλ Ο’ Νιλ, του Πατ Ράιλι και άλλων.
Απολαύστε το:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποθέωση για Μαρινάκη: «Ένα τέτοιο έργο πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη γενναιοδωρία του Έλληνα ευεργέτη»
- Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του σχεδιασμού λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ εισηγήθηκε την παραμονή του Ντάνι Γκαρθία
- Νέο «χαστούκι» της ΕΕΑ σε Λιόλιο και Προμηθέα
- Ξέσπασμα Ταρέμι: «Δεν μας θέλουν στα νοκ άουτ...»
