Στοίχημα: Ευκαιρίες σε Champions League και Copa Libertadores
Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης (3/8). Σπουδαία ματς σε Champions League και Copa Libertadores.
Απόψε διεξάγεται το δεύτερο σκέλος των αγώνων για το γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και η αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Στουρμ Γκρατς αναμένεται συναρπαστική.
Η Ντιναμό Κιέβου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αντιλαμβάνεται κάθε ματς ως κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Το κίνητρό της βρίσκεται στα ύψη και απέκτησε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και ψυχολογία μετά την επικράτησή της επί της Φενέρμπαχτσε στην προηγούμενη φάση του θεσμού.
Υποδέχεται την αυστριακή ομάδα στο Λοτς της Πολωνίας αφού λόγω του πολέμου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δική της έδρα. Ωστόσο, έχει μεγάλη υποστήριξη και πλέον έχει προσαρμοστεί καλύτερα στις νέες συνθήκες.
Πηγαίνω στην επιλογή του άσου μιας και η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει και την ποιότητα και την εμπειρία για να ξεπεράσει τους Αυστριακούς.
Κόντρα στο Copa Libertadores
Στο μεταξύ, στο Copa Libertadores συνεχίζεται η προημιτελική φάση του θεσμού μ’ ένα σπουδαίο ματς να κοσμεί το κουπόνι: Ατλέτικο Μινέιρο-Παλμέιρας. Η Ατλέτικο Μινέιρο πρόσφατα άλλαξε προπονητή και ψάχνει τον εαυτό της. Η Παλμέιρας θέλει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.
21:00 Ντιναμό Κιέβου-Στουρμ Γκρατς Champions League 1 (2,05)
03:30 Ατλέτικο Μινέιρο-Παλμέιρας Copa Libertadores G/G (2,00)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποθέωση για Μαρινάκη: «Ένα τέτοιο έργο πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη γενναιοδωρία του Έλληνα ευεργέτη»
- Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του σχεδιασμού λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ εισηγήθηκε την παραμονή του Ντάνι Γκαρθία
- Νέο «χαστούκι» της ΕΕΑ σε Λιόλιο και Προμηθέα
- Ξέσπασμα Ταρέμι: «Δεν μας θέλουν στα νοκ άουτ...»
